avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere si publicare
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere si publicare

Buna ziua,
Eu sunt traducator autorizat (PFA), As dori sa traduc si sa public o carte pe cheltuiala mea. Va rog sa imi spuneti care ar fi pasii si daca am nevoie de serviciile unei edituri pentru a face acest lucru. A doua intrebare este: daca totusi am nevoie de o editura si dupa ce am gasit una, cine o sa vanda cartea librariilor, eu sau editura, pe factura mea sau pe cea a editurii?
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 August 2016
cristina1907, utilizator
Cel mai bine ar fi ca mai intai sa contactati cateva edituri ca sa vedeti conditiile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri legale din publicarea unei carti Gabriel50 Gabriel50 Buna ziua, Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)
Publicarea unei carti - numai printr-un srl? Brigid Brigid Bun gasit. Am in traducere o carte din limba engleza in romana. Il cunosc personal pe autor si vem o intelegere pentru obtinerea copyrightului de la el in ... (vezi toată discuția)
Lamuriri dupa obtinerea autorizatiei de traducator si intrarea in legalitate flaviabianca flaviabianca Buna ziua,am autorizatie de traducator si sunt inregistrata la finante si tribunal.As dori niste lamuriri la urmatoarele intrebari: 1) facturierul, ... (vezi toată discuția)