procesul este in curs a fost amanat in luna ianuarie 2016,ma opun pentru ai plati intretinerea pentru copii deoarece am cerut si in prima instanta sa se justifice cu testul ADN dar ca urmare nu s-a luat in calcul,si mai mult de atat anul trecut m-a dat in judecata pentru marirea pensiei si tot ca drept urmare nu stiu cum si in ce baza mi-a marit pensia......
eu nu am posibilitatea de ai plati pensia alimentara ( nu e cu rea credinta ) as dori sa stiu daca in ianuarie cand se va inchide procesul definitiv cu o condamnare.va fi doar pentru romania sau si pentru europa?va multumesc anticipat
judecatoria focsani ar trebui sa ia in calcul cererile mele chiar din primul proces?va rog sa ma lamuriti si pe mine.va multumesc
Subsemnatul ............................. ,nascut la data 18/08/1988 in oras ............... jud ........................str................
Tin sa precizez in calicate de inculpat in dosarul penal cu nr: 6140/231/2015,avand in vedere cererea mea chiar din primul proces sa se faca testul de paternitate,ceea ce nu sa luat in considerare.
Ma opun a plati reclamantei pensia de intretinere a minorilor pana nu se va dovedi prin testul ADN.
Cer asta in mod expres si direct,daca nu voi fi luat in calcul ma simt nevoit sa fac o cerere la MINISTERUL DE JUSTITIE pentru a-mi cere dreptul de cetatean roman ( nu imi permit sa platesc un avocat neavand un loc de munca ) mai mult de atat s-au luat decizii fara ca sa se depuna la dosar actele necesare cu locul meu de munca,privind marirea pensiei alimentare.
In calitate de cetatean roman cer sa mi se faca dreptate,daca nu sunt nevoit sa merg mai departe si sa fie tras la raspundere completul care a decis sa se mareasca pensia alimentara fara probe concrete si completul care cererile mele nu le ia in calcul.
Va multumesc anticipat
as dori sa ma lamuriti in legatura cu aceasta problema....pentru neplata pensiei alimentare se poate emite un mandat de arest international?avand in vedere ca este deschis deja un proces penal...
fosta si copiii sunt in romania...si procesul la fel...sotului i-a venit un dubiu atunci cand in gluma i-a cerut sa faca testul ADN sa vada daca intr-adevar copiii sunt ai lui(pecizez ca atunci cand au fost impreuna s-au mai certat s-au impacat...iar in timpul certurilor erau fiecare la casa lui...distanta dintre ei fiind cam 200km)revenind a subiect.....nu stiu cine si cum a informat-o pe ''victima'' ca raspunsul ei la cererea sotului a fost urmatorul...''chiar daca copiii sunt ai tai chiar daca nu oricum trebuie sa-mi platesti pensie alimentara ca sunt pe numele tau si e ca si cum i-ai adoptat''...dupa un astfel de ras i-a dat de gandit ca posibilitatea de a nu fi copiii lui este mare si vrea neaparat testul....nimeni nu cred ca ar plati pensie alimentara daca copiii nu sunt ai lui...corect?
buna seara...actualul meu sot a mai avut o relatie in trecut si are doi copii pe numele lui...fosta concubina l-a dat in judecata pentru abandon de familie....dupa primul proces el a trimis cerere la tribunal pt a solicita testul de paternitate dar nici un raspuns procesul a continuat....precizez ca nu suntem in romania si el refuza sa plateasca pensia alimentara pana nu se demonstreaza prin test ca intradevar copiii sunt ai lui...in cazul asta cum ar trebui sa procedeze sotul meu si ce ar trebui sa faca in cazul in care tribunalul nu ia in considerare cererea trimisa....astept un raspuns concret