avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate ralucasurianu

Activitate ralucasurianu

Bună ziua. Sunt medic de familie și aș vrea să știu dacă există o formulă de calcul al chiriei pentru cabinetul situat într-o clădire nou construita, proprietate privată a consiliului local.
Mi s-a explicat că valoarea chiriei depinde de valoarea evaluată a clădirii și de perioada de amortizare.
Va mulțumesc
buna ziua. sunt medic de familie si am nevoie de un soft pt contabilitate in partida simpla , care sa aiba si componenta de salarii, state,declaratii. ce imi puteti recomanda?
cu respect,
raluca surianu
Discuție Dubla impunere
buna ziua. am depus decl 112 cu intarziere, dupa ce anaf emisese impunerea din oficiu si acum apar cu o suma dubla de plata. v-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. cum pot rezolva problema? va multumesc
cu respect, raluca surianu
buna seara. incerc sa completez o decl 112 rectificativa, mi se valideaza fiecare angajat, dar nu toata declaratia. unde gresesc? ma puteti ajuta?
BUNA ZIUA. VA MAI CER O DATA AJUTORUL. DACA AM O ANGAJATA IN CM DE SARCINA SI LAUZIE, CUM COMPLETEZ DECL 112? LA CE SECTIUNE ?
MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR!
buna ziua. am un cabinet medical si dna contabila a facut niste incurcaturi. prin urmare trebuie sa fac decl 112 rectificativa pentru o angajata aflata in concediu pre si post natal in perioada 1.04-31.07.2014 si trebuie sa reconstitui calculul indemnizatiei . Dna asistenta a avut un salariu brut de 1380 lei in cele 6 luni de dinainte. Ma puteti ajuta ?
cu respect, Raluca Surianu