avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Formulă de calcul al chiriei pentru cabinetul situat ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Formulă de calcul al chiriei pentru cabinetul situat într-o clădire nou construita, proprietate privată a consiliului local.

Bună ziua. Sunt medic de familie și aș vrea să știu dacă există o formulă de calcul al chiriei pentru cabinetul situat într-o clădire nou construita, proprietate privată a consiliului local.
Mi s-a explicat că valoarea chiriei depinde de valoarea evaluată a clădirii și de perioada de amortizare.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Amortizare cladire rodia rodia Buna ziua, Am achizitionat un spatiu de la Primarie cu destinatia pt.cabinet medical (spatiul se afla in incinta unei policlinici).Aici imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Amortizare fiscala starcopit starcopit Sunt interesat sa stabilesc \"cota anuala de amortizare\" pentru o cladire rurala pe care am achizitionat-o cu destinatia de cabinet medical individual, in ... (vezi toată discuția)
Inchiriere cabinete medicale ContSters67025 ContSters67025 In comuna noastra functioneaza un cabinet medical inchiriat pe perioada nedeterminata unui medic de familie, medic care are cei mai multi asigurati medical ... (vezi toată discuția)