avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... inchiriere cabinete medicale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

inchiriere cabinete medicale

In comuna noastra functioneaza un cabinet medical inchiriat pe perioada nedeterminata unui medic de familie, medic care are cei mai multi asigurati medical din comuna.
Primarul comunei , a schimbat destinatia unei cladiri nou construita in cabinet medical (deci al doilea cabinet in comuna). Medicului chirias in vechiul local, primarul i-a trimis o somatie pentru parasirea imobilului in care isi desfasoara activitatea , invocand ca acest cabinet este degradat si o sa-l demoleze. Deasemenea, ii atrage atentia medicului ca poate sa participe la licitatia pe care o va organiza privind inchirierea noului cabinet medical. De mentionat este faptul ca primarul a incheiat contractul de inchiriere cu medicul pentru vechiul local, fara aprobarea consiliului local. Intrebarea mea este : are dreptul medicul de familie sa i se incredinteze in mod direct , fara licitatie, noul cabinet medical ? Exista o legislatie speciala care avantajeaza medicul de familie dintr-o comuna avand cei mai multi asigurati ? Inchirierea noului cabinet se face cu licitatie publica ?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 13:20, 9 August 2009
Odata ce exista contract de inchiriere valabil semnat de parti, nu vad de ce ar trebui sa participe medicul la licitatie. Dealtfel, nu este treaba medicului ca primarul a semnat actul cu sau fara stiinta/aprobarea consiliului local...
Cosider ca nu este nici macar elegant ca medicul respectiv sa fie pus intr-o asemenea situatie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Atribuire in folosinta teren agricol pentru medici Alina24ph Alina24ph Buna ziua! Sunt medic de familie intr-o comuna. Cabinetul meu medical este organizat ca SRL, dar ma aflu in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate. Am aflat ... (vezi toată discuția)
Parcare autovehicule pe domeniul public adelina08 adelina08 Buna ziua, Stimati domni, sunt foarte revoltata pe Primaria din comuna unde locuiesc. azi am primit o citatie prin care sunt poftita la sediul primariei ... (vezi toată discuția)