avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Soft contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Soft contabilitate

buna ziua. sunt medic de familie si am nevoie de un soft pt contabilitate in partida simpla , care sa aiba si componenta de salarii, state,declaratii. ce imi puteti recomanda?
cu respect,
raluca surianu
Raluca, pentru salarii poti folosi CIEL Salarii care are o interfata foarte prietenoasa (in plus, poti descarca si versiunea demo daca vrei sa vezi cum functioneaza).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program contabilitate flori1981 flori1981 buna seara recomandati-mi va rog si mie un program de contabilitate si gestiune bun. pentru partea de gestiune vreau sa lucrez cantitativ valoric si ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 actualizata: ultima versiune: soft a (versiunea 12/20.07.2011), soft j (versiunea 1.5.0/18.07.2011) Valentin_buzau Valentin_buzau [b]DECLARATIA 112 actualizata: ultima versiune: Soft A (versiunea 12/20.07.2011), Soft J (versiunea 1.5.0/18.07.2011)[/b] Descarca de aici: ... (vezi toată discuția)
Care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc ceapraga ceapraga Buna ziua, As dori sa stiu care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc; fiind ... (vezi toată discuția)