avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... care este avantajul folosirii unui program cu licenta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc

Buna ziua,
As dori sa stiu care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc; fiind contabilitate in partida simpla, nu este doar un mod de a cheltui banii fara folos, un moft ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:41, 2 Aprilie 2011
sunt programe gratuite romanesti pentru contabilitate in partida simpla. cumpararea unui program cu licenta este inutila.
Multumesc pentru raspuns.
Daca asociatia dvs de proprietari a hotarat in adunarea generala organizarea contabilitatii in partida simpla nu se justifica achizitionarea unui program cu licenta
folosirea oricaror programe fara licienta se pedepseste conform legii. Numai acelea gartuite se pot utiliza
Sunt programe pentru asociatiile de proprietari foarte ieftine. Eu sunt administrator la o asociatie cu 44 de apartamente. Cand am achizitionat programul am dat pe el 230 ron. Ca sa puteti face o comparatie eu utilizez un chitantier pe luna si anul acesta am cumparat 12 chitantiere in jur de 180 ron personalizate. Programul poate sa tipareasca si chitantele, deci intr-un an se amortizeaza. Cred ca nu mai suntem in vremea in care bunica era fata si orice administrator care se respecta trebuie sa tina evidenta electronic. Programul pe care il am acopera 90% din rapoartele pe care trebuie sa le intocmeasca un administrator.
Angajati un administrator care sa tina evidenta electronic. E o solutie.

Alte discuții în legătură

Preluare contabilitate asociatie proprietari sorin_a sorin_a Trebuie sa preiau contabilitatea unei asociatii de proprietari care este in curs de infiintare. Am cateva intrebari: - cum se incepe contabilitatea unei ... (vezi toată discuția)
Contabilitate in partida simpla ap Apostol Maria Apostol Maria In vechiul Statut a fost prevazut ca AP Rezidenz-Cartierul german organizeaza si conduce contabilitatea in partida dubla , cu depunere de BIlant contabil la ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari maddyy23 maddyy23 Buna ziua.... am si eu o intrebare..... ce acte trebuie sa solicit pentru preluarea unei asociatii de proprietari? (vezi toată discuția)