Buna ziua,
As dori sa stiu care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc; fiind contabilitate in partida simpla, nu este doar un mod de a cheltui banii fara folos, un moft ?
Daca asociatia dvs de proprietari a hotarat in adunarea generala organizarea contabilitatii in partida simpla nu se justifica achizitionarea unui program cu licenta
Sunt programe pentru asociatiile de proprietari foarte ieftine. Eu sunt administrator la o asociatie cu 44 de apartamente. Cand am achizitionat programul am dat pe el 230 ron. Ca sa puteti face o comparatie eu utilizez un chitantier pe luna si anul acesta am cumparat 12 chitantiere in jur de 180 ron personalizate. Programul poate sa tipareasca si chitantele, deci intr-un an se amortizeaza. Cred ca nu mai suntem in vremea in care bunica era fata si orice administrator care se respecta trebuie sa tina evidenta electronic. Programul pe care il am acopera 90% din rapoartele pe care trebuie sa le intocmeasca un administrator.
Angajati un administrator care sa tina evidenta electronic. E o solutie.