Buna ziua,
As dori sa stiu care este avantajul folosirii unui program cu licenta la administratia de locatari pentru proprietarii din bloc; fiind contabilitate in partida simpla, nu este doar un mod de a cheltui banii fara folos, un moft ?
Pai aceste programe specialiate nu tin numai contabilitatea in ce fel de partida doriti. Dati un clic pe www.xisoft.net si incercati sa vedeti ce face acest program, ce avantaje are, costuri, etc. Sigur ca trebuie licenta, pai cum. Are si o varianta Demo, va puteti juca un pic...
Sa nu fiu acuzat de reclama, chiar m-am abtinut de-a lungul timpului sa fac acest lucru, dar ac. program merita sa-l incercati. Eu unul l-am achizitionat,
Nu am stiut de acest site. Am intrat acum si-am constatat ca este o buna sursa de informare pentru asociatii. Aplicatii concrete de elaborare a listelor de plata, repartizare cheltuieli, contabilitate, penalizari, fonduri, casa, banca... Se poate descarca versiunea demo, nelimitata in timp.
Am gasit acolo "Situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv" cu explicarea fiecarei pozitii. Am gasit explicatii cu sistemul propriu de penalizari si modul de calcul ce se apropie foarte mult de unul din cele doua pe care le folosesc eu.
Dar am avut si surpriza sa gasesc postat pe site-ul lor "Bugetul de venituri si cheltuieli" pe care l-am postat eu aici pe avocatnet.
OK, @adtiantot. Eu il folosesc de ceva vreme pentru o asociatie mica si sunt f. multumit. Sigur mai este loc de imbunatatiri, dar dezvoltatorii colaboreaza f. bine in acest sens. Cand este o chestiune care este ceruta de mai multa lume, imediat se pag updatari. Acum cand i-am mai deslusit subtilitatile, incerc sa-l abordez si pe o as. mai mare (504 ap.), unde-i treaba nu gluma, mai ales la inceput...
Da, am observat pe forumul de acolo BVC-ul postat de tine pe avocat.net. Postarea a facut-o cineva, ca raspuns la intrebarea altui user, cred ca nu este nici-o problema, nu?