avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Activitate marcel61

Activitate marcel61

sant pensionat pe caz de boala avand gradul2 de invaliditate si primesc 640 ron din care 60 ron mi-i opreste primaria ca am unele datorii la ei.mi se pare cam mult la pensia pe care o am.Este legal ce fac?MULTUMESC
credeti ca daca m-as duce la bancpost ar accepta o reesalonare sau o micsorare a ratei odata ce m-au dat pe mana recuperatorilor.va multumesc.
valdeval a scris:

deduc eu ca inainte de operatie , cand veniturile erau mai mari, plateati 250 lei pe luna ; acest KRUG este o firma de recuperari, care va administreaza dumneavoastra fondurile, dar de ce ati colaborat cu ei, cum ati ajuns pe mana lor ? de ce nu ati discutat cu banca ? adica sa va fi ramas rata de 250 lei? sau poate acceptau o reesalonare a ratelor, sa fi avut cu ceva mai putin de platit; discutati cu banaca ; sa inteleg ca ati avut ceva restante si de aceea s-au marit ratele ?

multumesc pt. intelegere santeti de un ajutor util de a intelege .respect pt. dumneavoastra

ok

bancpostul m-a dat pe mana lor credeti ca daca as discuta cu banca as rezolva ceva in micsorarea ratei?
am inprumutat din bancpost acum 10 ani suma de 14500ron .am platit 250 ron lunar timp de 4 ani dupa care am suferit o operatie pe cord deschis 3 bypasuri mai exact.mi s-a fixat o pensie de boala de 520 ron. sotia mi-a fost garant la acest inprumut acum in2017 salarul ei este de 1000ron. amprimit de la kruk sa platim din salarul sotiei suma de 300 ron avand in vedere ca santem 4 membri in familie .ca venituri eu cu 520 ron si sotia cu 1000ron.mi se pare cam mult cat imi cere kruk sa platesc lunar.puteti sa ma sfatuiti . va multumesc
ce ingrediente contine solutia si cum se poate prepara
din cauza scumpirii solutiei de incarcat tigareta elrctronica v-as ruga care cunoasteti din ce ingrediente se compune si ce cantitati trebuie folsite pt. o nicotina de 24??
deci operat pe cord deschis cu 3 by pasuri si 2 operatii pe stomac cei de la sediul care scrie handicap spun ca nu ma incadrez pt. indemnizatia de handicap .nu ce sa cred????