avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... operat pe cord deschis
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

operat pe cord deschis

deci operat pe cord deschis cu 3 by pasuri si 2 operatii pe stomac cei de la sediul care scrie handicap spun ca nu ma incadrez pt. indemnizatia de handicap .nu ce sa cred????
Cel mai recent răspuns: IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN , Avocat 15:41, 12 Martie 2016
-institutiile trebuie sa raspunda prin acte administrative iar astea sunt supuse controlului instantei de contencios administrativ, solicitati in scris pt ca tot asa trebuie sa raspunda si ei..daca lucrurile raman la nivel verbal nu se intampla nimic......
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Martie 2016
IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de handicap marcel61 marcel61 am fost operat acum 8 luni pe cord deschis mi s-au facut 3 bypasuri .Am o pensie de 400 lei pt. gradul 2 de invaliditate.As intreba daca pot beneficia si de ... (vezi toată discuția)
Termen solutionare contestatie raport de control Nata88 Nata88 Buna ziua, In cat timp se raspunde/solutioneaza o contestatie la un raport de control al casei de asigurari de sanatate, dupa prevederile legale? Un raport ... (vezi toată discuția)
Schimbare grad handicap la copil agnetha agnetha Buna ziua, In luna Decembrie 2012 am obtinut pentru fetita mea nascuta cu malformatie cardiaca, un Certificat de handicap grad mediu. Desi se incadra intre ... (vezi toată discuția)