avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare grad handicap la copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare grad handicap la copil

Buna ziua,

In luna Decembrie 2012 am obtinut pentru fetita mea nascuta cu malformatie cardiaca, un Certificat de handicap grad mediu. Desi se incadra intre mediu si accentuat,dupa cum mi-au spus atunci cei de la Comisie. M-am bucurat enorm,deoarece pe baza acestui Certificat am putut prelungi CCC de la 2 ani la 3 ani. Intre timp, starea sanatatii fetitei s-a inrautatit. In luna Mai 2013 fetita a fost operata pe cord deschis in Germania, prin formularul E112. Dupa ce ne-am intors acasa am dus Raportul de monitorizare(unde scrie clar ca fetita a fost operata) si am vrut sa schimb incadrarea in grad,deoarece stiti si Dvs,stiu si eu,timp de 1 an de zile,datorita operatiei, fetita ar avea alta incadrare de grad de handicap si ceva drepturi in plus,printre care si dreptul la un asistent personal... Raspunsul primit m-a socat:cica sa astept pana ii expira prezentul Certificat, adica pana in Decembrie...nuu se poate sa ne batem joc in asemenea hal...Va rog din tot sufletul,daca stiti cumva,care este procedura in cazul meu,eventual si Legea care reglementeaza situatiile ca cea mentionata mai sus,metodologia,V-as ramane recunoscatoare. Ce ma sfatuiti sa fac mai departe? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap, insuficienta cardiaca clasa iii nyha eagle_free eagle_free Buna seara. Tatal meu este bolnav cardiac de peste 10 ani si il cheama Nichita Fedot, Sarichioi, jud. Tulcea. In ultimii ani boala a avansat pana la ... (vezi toată discuția)
Criterii acordare grad handicap aasgm aasgm Buna ziua, As dori sa stiu care sunt criteriile, s-au unde se gasesc, cu privire la acordarea gradului de handicap (grav,accentuat,mediu), sau daca exista ... (vezi toată discuția)
Handicap Valigeta Valigeta Am fost diagnosticata in februarie 2012 cu Lupus Eritematos Sistemic clasa IV cu nefropatie lupica. In decembrie 2012 am ajuns si eu la comisia de handicap ... (vezi toată discuția)