avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... HANDICAP
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

HANDICAP

Am fost diagnosticata in februarie 2012 cu Lupus Eritematos Sistemic clasa IV cu nefropatie lupica. In decembrie 2012 am ajuns si eu la comisia de handicap si am fost incadrata in gradul II accentuat. Am avut acest grad tot anul 2013. In ianuarie 2014, la revizuire, mi l-au schimbat in gradul III mediu. Am facut contestatie dar mi s-a respins. Acum, in 2016, starea mea de sanatate s-a inrautatit. Am dreptul sa cer sa mi se schimbe gradul de handicap?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valigeta , utilizator 19:35, 14 Ianuarie 2016
Puteti solicita incadrarea in gradul de handicap specific afectiunii de care suferiti. In cazul in care Comisia superioara va respinge cererea, puteti contesta decizia in fata instantei.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap stoicacoryna stoicacoryna Buna ziua. Mama mea in anul 1994 in urma evaluarii dosarului depus la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap deva, i s-a acordat gradul II de ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Elena.1980 Elena.1980 Buna ziua, Sotul meu in varsta de 38 de ani a fost diagnosticat la varsta de 16 ani cu poliartrita reumatoida. Boala e evoluat in tot acest timp dar fara a ... (vezi toată discuția)
Dupa 9 ani de incadrare in gradul 2 de handicap (accentuat) am fost schimbat la gradul 3 (mediu) OvidyuNicu OvidyuNicu Popa N. nascut pe data 31.05.1990 (Galati) cu diagnosticul de Stenoza Valvulara Pulmonara Congenitala, cod boala Q22 si Q23. - La varsta de 7 ani am suferit ... (vezi toată discuția)