avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de handicap

am fost operat acum 8 luni pe cord deschis mi s-au facut 3 bypasuri .Am o pensie de 400 lei pt. gradul 2 de invaliditate.As intreba daca pot beneficia si de indemnizatie de handicap
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:27, 24 Ianuarie 2016
1. Puteti beneficia de indemnizatie de handicap daca sunteti incadrat intr-un grad de handicap.

2. Indemnizatia de handicap se poate cumula cu pensia de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia sociala minima adrianaionela adrianaionela buna seara !am o intrebare legara de pensia sociala garantata .mama mea in varsta de 47 de ani este bolnava de leucemie si ia o pensie de handicap de 270 de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap banc_ver banc_ver Buna ziua. As dori sa-mi spuneti si mie daca am iesit la pensie anticipata partial, mai am dreptul la indemnizatie de handicap?daca nu ,mai am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Pensie handicap sau indemnizatie patricia2014 patricia2014 Buna ziua am si eu nevoie de cateva informatii sigure. Am o verisoara care acum 8 ani a avut cancer ovarian urmat de 6 serii de chimio I operatii in 2 timpi ... (vezi toată discuția)