Si eu sunt in aceeasi situatie. Am contestat amenda in instanta, platind avocat, am primit pana acum 3 amenzi(deci am platit onorariul avocatului de 3 ori + taxe de timbru fiscal cate 20 lei de n- ori). Am primit aviz favorabil si mi s-au anulat 2 amenzi(in timp de 1 ,5 ani de procese!) a treia amenda este pe rol, radierea e tare complicata, nu gasesc actualul detinator al autovehiculului! Greu in tara cu neregului si legi interpretabile!
In 2008 am vandut un autoturism proprietate personala. Cumparatorul nu a inscris autoturismul pe numele sau la acea data(folosindu-se de termenul de 30 de zile de gratie).Am radiat masina la Serviciul Financiar al Primariei in ziua vanzarii-cumpararii. Eu primesc acum amenzi de neplata a rovignetei pe care le contest in instanta. Am depus la Serviciul Inmatriculari o solicitare de transcriere a autoturismului de pe numele meu pe numele cumparatorului.Dupa ce se transcrie pe numele cumparatorului, mai am vreo legatura cu acest vehicul??? Multumesc pentru raspunsurile primite!