avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Activitate ChiritaMaria

Activitate ChiritaMaria

Si eu sunt in aceeasi situatie. Am contestat amenda in instanta, platind avocat, am primit pana acum 3 amenzi(deci am platit onorariul avocatului de 3 ori + taxe de timbru fiscal cate 20 lei de n- ori). Am primit aviz favorabil si mi s-au anulat 2 amenzi(in timp de 1 ,5 ani de procese!) a treia amenda este pe rol, radierea e tare complicata, nu gasesc actualul detinator al autovehiculului! Greu in tara cu neregului si legi interpretabile!
Răspuns la discuția Vanzare autoturism
Dar daca cumparatorul a vandut la randul lui autoturismul fara a-l inmatricula??? Cum pot sa ma degrevez de aceste sarcini???
In 2008 am vandut un autoturism proprietate personala. Cumparatorul nu a inscris autoturismul pe numele sau la acea data(folosindu-se de termenul de 30 de zile de gratie).Am radiat masina la Serviciul Financiar al Primariei in ziua vanzarii-cumpararii. Eu primesc acum amenzi de neplata a rovignetei pe care le contest in instanta. Am depus la Serviciul Inmatriculari o solicitare de transcriere a autoturismului de pe numele meu pe numele cumparatorului.Dupa ce se transcrie pe numele cumparatorului, mai am vreo legatura cu acest vehicul??? Multumesc pentru raspunsurile primite!