avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare autoturism

In 2008 am vandut un autoturism proprietate personala. Cumparatorul nu a inscris autoturismul pe numele sau la acea data(folosindu-se de termenul de 30 de zile de gratie).Am radiat masina la Serviciul Financiar al Primariei in ziua vanzarii-cumpararii. Eu primesc acum amenzi de neplata a rovignetei pe care le contest in instanta. Am depus la Serviciul Inmatriculari o solicitare de transcriere a autoturismului de pe numele meu pe numele cumparatorului.Dupa ce se transcrie pe numele cumparatorului, mai am vreo legatura cu acest vehicul??? Multumesc pentru raspunsurile primite!
Cel mai recent răspuns: ChiritaMaria , utilizator 14:41, 16 Noiembrie 2015
Dupa ce cumparatorul finalizeaza procedura de inmatriculare vehicul ,urmeaza ca acesta sa raspunda pentru eventualele incalcari ale dispozitiilor in vigoare
Dar daca cumparatorul a vandut la randul lui autoturismul fara a-l inmatricula??? Cum pot sa ma degrevez de aceste sarcini???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovigneta / masina vanduta iosifk iosifk Buna ziua, Rog sa imi spuneti cum as putea proceda (ce ar trebui sa fac?) pentru a rezolva problema in privinta unui autoturism vandut de circa 3 ani, care ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la serviciul inmatriculari marioaramuntean marioaramuntean Ce se intampla cu un auto inscris la primarie dar care nu mai e inscris la Serviciul Inmatriculari deoarece proprietatul a venit si a declarant ca masina e ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto vanzari succesive anicarutasu anicarutasu In 2014 s-a vandut un autoturism in baza contract+ certif fiscal Vanzatorul a declarat si a obtinut scoaterea din evidenta SPIT a autoturismului Cumparatorul ... (vezi toată discuția)