avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Inmatriculari auto Vanzari succesive
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Inmatriculari auto Vanzari succesive

In 2014 s-a vandut un autoturism in baza contract+ certif fiscal
Vanzatorul a declarat si a obtinut scoaterea din evidenta SPIT a autoturismului
Cumparatorul nu a procedat la transcriere in termen de 30 zile si nu a integistrat la financiar autoturismul
Vanzatorul a instiintat Politia ca respectivul autoturism nu a fost inmatriculat pe numele cumparatorului si a primit raspuns de la Politie ca s-a operat in Registrul National Auto ca autoturismul a fost instrainat .
Ulterior , autoturismul a facut obiectul unor vanzari succesive fara cf fiscal si fara inmatriculari
Ultimul cumparator este obligat de ultimele reglementari sa o inmatriculeze ca sa poata circula si nu e clar ce docum treb sa prezinte pt inmatriculare.
(Cartea si talonul masinii a ramas in tot acest timp pe numele celui care a vandut corect, a scos de la financiar auto si a declarat politiei ca a instrainat auto).
S-au strans de platit impozite,eventuale amenzi ptr nerespect termen de inmatriculare etc

Cum ar trebui sa procedeze ultimul cumparator ca sa transcrie autoturismul pe numele sau.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto, vanzari succesive anicarutasu anicarutasu In 2014 s-a vandut un autoturism in baza contract+ certif fiscal Vanzatorul a declarat si a obtinut scoaterea din evidenta SPIT a autoturismului Cumparatorul ... (vezi toată discuția)
Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)