avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters373518

Activitate ContSters373518

Buna seara. Am o hotarare din spania care imi atribuie custodia copiilor, pensie alimentara si folosirea locuintei pe care o am in comun cu tatal copiilor pana la implinirea varstei de 18 a acestora. nu am fost casatoriti, iar apartamentul il avem in cote egale de 50-50 (apartamentul este situate in sector 5, bucuresti). ar trebui ca in Romania sa se respecte sentinta pe care o am eu din spania? sau ce se va intampla? tatal copiilor a inceput aici un process prin care cere iesirea din indiviziune. va multumesc!
Buna seara. Am inceput in tara un proces pentru obtinerea custodiei copiilor, dar intre timp am avut un proces in spania prin care mi se acorda custodia. As vrea sa renunt la procesul de aici, dar avocata spune ca va trebui sa platesc cheltuielile de judecata si ca mai bine mergem la proces. ce ma sfatuiti?
si 2. Am cumparat cu tatal copiilor un apartament (detinem fiecare 50%) . in sentinta din spania mi se acorda dreptul de a utiliza doar eu apartamentul pana implinesc copiii 18 ani. Tatal copiilor a intentat un proces ptr iesirea din indiviziune, Ar trebui instanta de aici sa tina cont de sentinta pe care o am eu din spania?
Va multumesc!