avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Iesire indiviziune si sentinta Spania
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Iesire indiviziune si sentinta Spania

Buna seara. Am o hotarare din spania care imi atribuie custodia copiilor, pensie alimentara si folosirea locuintei pe care o am in comun cu tatal copiilor pana la implinirea varstei de 18 a acestora. nu am fost casatoriti, iar apartamentul il avem in cote egale de 50-50 (apartamentul este situate in sector 5, bucuresti). ar trebui ca in Romania sa se respecte sentinta pe care o am eu din spania? sau ce se va intampla? tatal copiilor a inceput aici un process prin care cere iesirea din indiviziune. va multumesc!
Da. Hotararea primita in Spania trebuie respectata in Romania.
Pentru aceasta va trebui sa depuneti o cerere de recunoastere a acestei hotarari pe teritoriul Romaniei.
Cererea se depune la Tribunalul Bucuresti.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2015
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 intrebari. iesire din indiviziune si proces de custodie ContSters373518 ContSters373518 Buna seara. Am inceput in tara un proces pentru obtinerea custodiei copiilor, dar intre timp am avut un proces in spania prin care mi se acorda custodia. As ... (vezi toată discuția)
Recunoastere sentinta spania pentru a reface actele copilului neculai29 neculai29 Buna ziua Pentru a obtine custodia copilulu meu si pentru anumiti factori, judecatorul a hotarat ca eu sa castig custodia unica a fiului meu pe cale ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului din germania in romania MozartBach MozartBach Buna ziua! M-am casatorit in Romania, dar am divortat in Germania, primind totodata si custodia copiilor. Divortul s-a judecat in lipsa fostului sot pentru ca ... (vezi toată discuția)