avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... 2 intrebari. iesire din indiviziune si proces de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

2 intrebari. iesire din indiviziune si proces de custodie

Buna seara. Am inceput in tara un proces pentru obtinerea custodiei copiilor, dar intre timp am avut un proces in spania prin care mi se acorda custodia. As vrea sa renunt la procesul de aici, dar avocata spune ca va trebui sa platesc cheltuielile de judecata si ca mai bine mergem la proces. ce ma sfatuiti?
si 2. Am cumparat cu tatal copiilor un apartament (detinem fiecare 50%) . in sentinta din spania mi se acorda dreptul de a utiliza doar eu apartamentul pana implinesc copiii 18 ani. Tatal copiilor a intentat un proces ptr iesirea din indiviziune, Ar trebui instanta de aici sa tina cont de sentinta pe care o am eu din spania?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:00, 16 Noiembrie 2015
Unde ati avut ultimul domiciliu comun ? Unde aveti acum domiciliul dvs si sotul ?

Normal este sa luati decizia impreuna cu avocatul dvs care cunoaste f bine situatia. Cert este ca nu pot exista 2 sentinte avand acelasi obiect dar cu eventuale diferente de dispozitiv.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2015
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire indiviziune si sentinta spania ContSters373518 ContSters373518 Buna seara. Am o hotarare din spania care imi atribuie custodia copiilor, pensie alimentara si folosirea locuintei pe care o am in comun cu tatal copiilor pana ... (vezi toată discuția)
Divorț Lory2020 Lory2020 Am si eu o intrebare, am o situație f dificilă cu soțul, noi suntem in danemarca de 10 ani , avem 2 copii impreuna, cel mare de 7 ani , cea mica de 1 an ... (vezi toată discuția)
Aducerea familiei inapoi din spania cristak1 cristak1 Am sotia si copii in spania si in urma unei dispute intre noi doi eu am fost retinut si mi sa pus interdictie sa ma apropii de ei.Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)