avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate B_Claudiu

Activitate B_Claudiu

Răspuns la discuția Calcul impozit profit SRL sau PFA
chiar nimeni de pe forumul asta nu ma poate ajuta ?! sau nu stie?!
Răspuns la discuția Calcul impozit profit SRL sau PFA
Mai sus am scris costurile sub forma de intrari (50.000 lei costul marfii fara TVA si 12.000 lei TVA-ul)

Stiu ca acest calcul este mai complex dar ma intereseaza strict la nivel de valoarea produselor incluzand si TVA ul.
Buna seara!

As dori sa stiu profitul net rezultat din vanzarile de mai jos in cazul in care imi deschid un SRL sau un PFA :

Vanzari 100.000 lei fara TVA , TVA colectat 24.000 lei .
Intrari 50.000 lei fara TVA , TVA deductibil 12.000 lei.

Din cate stiu eu , pentru SRL impozitele sunt : 16% profit si 16% dividente . Salariul angajatilor intra la cheltuielile deductibile , 1300 lei pentru salariul minim.

In cazul PFA in sistem real am inteles de asemenea 16% impozit pe profit , CAS 26,3 % ,CASS 5,5% .

Ideea e ca nu stiu care este baza de calcul si cum se procedeaza .

Nu imi trebuie teorie ci un calcul direct la exemplul de mai sus .

Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Angajare in farmacie
multumesc!
Răspuns la discuția Angajare in farmacie
Cert este ca pe postul de farmacist nu este posibil , dar se vehiculeaza zvonuri cum ca ai putea sa te angajezi pe postul de asistent de farmacie dupa ce termini anul 3 de studiu (echivalent cu scoala de asistenti) .

In farmacie privata as dori , pe post de operator calculator in caz ca nu se poate ca si asistent.
Buna seara!

Sunt student la farmacie in anul 4 si doresc sa stiu daca pot sa ma angajez intr-o farmacie , in timp ce imi urmez studiile . Daca da , in ce conditii ? Multumesc ! :)