avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in farmacie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in farmacie

Buna seara!

Sunt student la farmacie in anul 4 si doresc sa stiu daca pot sa ma angajez intr-o farmacie , in timp ce imi urmez studiile . Daca da , in ce conditii ? Multumesc ! :)
Cel mai recent răspuns: B_Claudiu , utilizator 22:12, 18 Noiembrie 2015
Va puteti angaja intr-o farmacie , insa pe ce post doriti?

Farmacia este privata sau apartine de stat?
Cert este ca pe postul de farmacist nu este posibil , dar se vehiculeaza zvonuri cum ca ai putea sa te angajezi pe postul de asistent de farmacie dupa ce termini anul 3 de studiu (echivalent cu scoala de asistenti) .

In farmacie privata as dori , pe post de operator calculator in caz ca nu se poate ca si asistent.
In sectorul privat , va puteti angaja ca si operator calculator.

multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot angaja ca student fara diploma de licenta in domeniul farmaceutic? Pharma88 Pharma88 Buna ziua, Problema care ma framanta este urmatoarea : cum m-as putea angaja intr-o farmacie daca am absolvit facultatea de farmacie dar nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Angajare farmacie bb.ramona94 bb.ramona94 Buna seara! Sunt studenta anul 2 la Facultatea de Farmacie si as vrea sa ma angajez inca de pe acum in acest domeniu, Stie cineva daca este posibil? Va ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie Aleximo Aleximo salut...daca vreau sa-mi deschid o farmacie..nu sa prepar produse farmaceutice doar sa le vand , deci sa fiu intermediar..am nevoie de studii de specialitate ... (vezi toată discuția)