Buna ziua. As avea si eu 2 intrebari. Daca ma intorc la munca inainte de a implinii bebe 2 anisori, dar la un nou loc de munca(nu la cel din care am iesit in indemnizatie) mai beneficiez de stimulentul de insertie? De ce acte voi avea nevoie de la fostul loc de munca respectiv de la actualul loc de munca? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
inca o intrebare. Tocmai ce am aflat ca in luna mai 2015 am fost trecuta cu concediu fara plata. Ar trebuii sa nasc pe la sfarsitul lunii mai 2016. Mai beneficiez de indemnizatie tinand cont ca o luna este concediu fara plata?
Va multumesc frumos pentru raspuns dar o singura nelamurire mai am. Daca in momentul de fata salariul s-ar ridica la 1200 lei (tinand cont ca acum sunt insarcinat in 3 luni si jumatate si pana acum am avut 550 lei salariu), la ce suma s-ar ridica indemnizatia mea?
Inca o intrebare as mai avea. Sunt insarcinata in 3 luni si jumatate. Cu cat ar trebuii sa mi se mareasca salariul pana la nastere pentru a ajunge la o suma mai mare de indemnizatie? Daca salariul mi s-ar marii acum la 1200 lei cat as avea indemnizatia?Va multumesc anticipat.
Buna ziua, am si eu o intrebare. daca am contract pe 4 ore pot beneficia de indemnizatie crestere copil si concediu? la ce sumna m-as incadra avand in vedere ca am un salariu pe cartea de munca de 550 lei? cu cate zile inainte de nastere se poate intra in concediu? Va multumesc anticipat