avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua. As avea si eu 2 intrebari. Daca ma intorc la munca inainte de a implinii bebe 2 anisori, dar la un nou loc de munca(nu la cel din care am iesit in indemnizatie) mai beneficiez de stimulentul de insertie? De ce acte voi avea nevoie de la fostul loc de munca respectiv de la actualul loc de munca? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Alte discuții în legătură

Stimulent Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua Intrebarea mea este daca bebe s-a nascut bebe pe 17 iulie 2018 cand ár trebuii sa ma intorc la munca tinand cont ca tata nu va luna o luna ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie gorgan cristian gorgan cristian este in drept sa beneficieze de stimulent de insertie persoana care s-a intors la servici cu cel putin 60 de zile inainte de implinirea varstei de 2 ani a ... (vezi toată discuția)