avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate andrei-adrian-constantin

Activitate andrei-adrian-constantin

Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns la aceasta intrebare?!
Bună seara,

Rog în mod respectuos să mă lămurească cineva în legătură cu un act autentic de vanzare- cumparare ale unor bunuri ce a fost incheiat intre mine si bunicul meu.
Bunicul are doi copii, unul dintre ei fiind tatal meu si mai are o fata care ma ameninta ca o sa-mi atace actul dupa moartea lui.
As vrea sa intreb daca fiica bunicului, ar putea sa-mi atace actul in conditiile in care bunicului i-a murit sotia inainte sa-mi faca actul?!
Mentionez:
1- faptul ca mi-a vandut aproximativ 80 % din bunurile care le detinea pe titlu de proprietate, restul sunt tot pe numele bunicului;
2- actul a fost facut prin judecatorie fara sa dezbatem taxa de succesiune;
3- actul a fost facut in ianuarie 2013;
Daca am uitat ceva informatii utile va rog sa-mi ziceti, sa le pot scrie.

Si acum intrebarea mea este:
Credeti ca este valabil actul incheiat sau pot fi atacat in instanta?
Discuție contestatie
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie:
In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 101km/h in localitate. Am fost sanctionat cu amenda de 877.5 lei si suspendarea permisului de conducere pe durata a 90 de zile. Am facut plangere pe motiv ca aparatul radar are o marja de eroare +-3% in regim stationar. In data de 25.11.2015, am fost chemat la instanta si am primit aceasta decizie din partea instantei:Tip solutie: Admis fond în parte
Solutia pe scurt: Admite în parte plângerea formulată de petent... , în contradictoriu cu intimata ..., Anulează în parte procesul verbal de contravenţie nr ..., încheiat de intimata, în sensul că înlocuieşte sancţiunea amenzii cu sancţiunea avertisment, Respinge cererea privind anularea masurii retinerii permisului de conducere, ca neîntemeiata, Pune în vedere petentului ca pe viitor să nu mai săvârşească o altă contravenţie, Cu apel in termen de 30 zile de la comunicare, Cererea de apel se va depune la Judecatoria ....,
Credeti ca ar avea rost sa mai fac apel, sau mai bine sa las asa?
Va multumesc!
Răspuns la discuția contestatie
E pentru prima data...
Discuție contestatie
Buna seara,

Ma numesc Andrei Adrian Constantin, si as avea rugamintea sa ma ajute si pe mine cineva in legatura cu o contestatie pe care am facut-o in legatura cu depasirea vitezei legale in localitate.
Aveam restrictie de 50 km/h si am fost surprins cu viteza de 101 km/h.
Am facut contestatie pe motiv ca aparatul radar are o abatere de masurare de +/- 3%.
Am primit citatie sa ma prezint in data de 25.11.2015 si rugamintea mea ar fi sa ma ajute cineva cum trebuie sa pun problema in fata judecatorului.
Va multumesc si va doresc o seara placuta!