Buna seara!As dori sa stiu daca sunt in divorț si am cumparat o masina acum cateva zile si vreau sa o inscriu pe numele meula împărțirea bunurilor se ia in calcul si aceasta masina?Tin sa precizez ca dosarul a fost băgat din luna iulie si nici pana acum nu am avit prima înfățișare.O seara buna!
Buna seara!Va rog frumos imi puteti spune ce acte trebuiesc depuse pentru dosarul de insotitor si unde(Primarie sau Asociatie)?Sa va spun mai exact tatal meu in urma unui accident de munca a suferit azi o operatie pe coloana si va ramane imobilizat la pat(de la brau in jos)iar mama mea nu stie ce demersuri trebuiesc facute pentru a beneficia de indemnizatie de insotitor.O seara buna!
Buna seara!Tatal meu lucreaza in constructii si de curand a avut un accident de munca.Sefii lui ne-au spus ca ar fi cazut de la 2 metri jumatate pe pamant,insa tata cand si-a revenit ne-a spus ca a cazut de la 5 metri pe ciment de pe o schela improvizata.Patronii s-au ocupat de plata doctorilor a spitalizarii...insa noi am facut rost de cateva pozee si filmari de la 3 colegi de-ai lui in care arata cum a cazut,cum colegii lui nici nu se sinchiseau sa il ajute se intrebau unul pe celalalt ce sa faca sa.l lase acolo...si cum a fost dus la spital(pe o scandura cu duba de la servici).....nu cum ni s-a spus ca a fost dus cu ambulanta...Intrebarea mea este ce demersuri trebuiesc facute pentru ai da in judecata pe acesti oameni?Mentionez ca filmarile nu le-am putut vedea in totalitate este prea crunt...si de un caine ni se face mila dar de un om...:(:(X-(
Buna ziua!Numele meu este Ana am un baietel de 10 luni,am indemnizatiie 1120 lei si am vrea sa mai facem un bebel sa merg in continuitate indemnizatie crestere pt al 2 lea copil,insa nu stiu daca am sa mai beneficiez de aceeasi indemnizatie?De ce acte sunt nevoie sa duc angajatorului?Pentru ca unele persoane imi spun ca la al 2 lea copiil indemniizatia este de 80% din cea pe care o i-au acum,altele ca ii-au doar 600 lei.O zii buna va doresc!