Buna seara!Tatal meu lucreaza in constructii si de curand a avut un accident de munca.Sefii lui ne-au spus ca ar fi cazut de la 2 metri jumatate pe pamant,insa tata cand si-a revenit ne-a spus ca a cazut de la 5 metri pe ciment de pe o schela improvizata.Patronii s-au ocupat de plata doctorilor a spitalizarii...insa noi am facut rost de cateva pozee si filmari de la 3 colegi de-ai lui in care arata cum a cazut,cum colegii lui nici nu se sinchiseau sa il ajute se intrebau unul pe celalalt ce sa faca sa.l lase acolo...si cum a fost dus la spital(pe o scandura cu duba de la servici).....nu cum ni s-a spus ca a fost dus cu ambulanta...Intrebarea mea este ce demersuri trebuiesc facute pentru ai da in judecata pe acesti oameni?Mentionez ca filmarile nu le-am putut vedea in totalitate este prea crunt...si de un caine ni se face mila dar de un om...:(:(X-(
Accident de munca
islagall
Azi de dimineata in timpul unor lucrari la exteriorul unei case unul dinte angajatii mei a cazut de pe schela lovindu-se la cap si spate fiind dus cu ambulanta ... (vezi toată discuția)
Accident ambulanta
Brokeru22
In anul 2007 un sofer al unei statii de ambulanta, in timp ce se afla in misiune, cu sistemul luminos si acustic in functiune, in intersectie nu a oprit la ... (vezi toată discuția)