avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate alessia08

Activitate alessia08

Răspuns la discuția Mostenire !
Mama mea nu este de acord cu treaba asta . Eu vreau sa fac tot ce este nevoie sa mi vina mie aparatmentu pe numele meu ca eu apoi sa il vand.Nu am o relatie buna cu ea , ma dat afara . deci ce pot face in privinta asta ?cu toate actele de mai sus pot face ce trebuie si fara acordul ei sau cum procedez?
Răspuns la discuția Mostenire !
ce acte imi trebuiesc si cat ma costa toata treaba asta ?multumesc
Discuție Mostenire !
Buna ziua .Am si eu o problema in legatura cu o mostenire .
Tatal meu a decedat acum 10 ani de zile . Mama mea pe atunci a facut succesiunea si evident ca 1/4 e partea ei si 3/4 e partea mea dintr un apartament ce a ramas al nostru . Eu vreau sa stiu daca pot vinde apartamentul acela . Si daca nu , ce pot face sa mi revina mie in totalitate iar apoi eu sa il vand .
Discuție Mostenire teren
Buna seara. Am si eu o nelamurire in legatura cu un teren si o casa din partea buncilor. Normal si de drept eu sunt unicul mostenitor. Bunicii au avut decat un baiat, acela fiind tatal meu care este decedat, lafel si bunicul. Singura in viata este bunica mea, care si ea este pe patul de moarte...Intrebarile ar fii>

1.Sunt singura mostenitoare si mi se cuvine mie absolut tot ?
2.Bunica mea mai are niste nepoate din partea surorii ei , care si ea la randu ei are fete , etc.. au vreun drept la pamantul asta ?
3. Pot pierde tot daca bunica da scris cuiva ca lasa averea ?
4. Cum pot afla si ce pot face in legatura cu pamantu sa fie pe numele meu ?Merge asta decat dupa moartea ei ?
5. Mama mea are vreun drept la pamantul asta ?Ea fiind sotia tatalui meu ! Multumesc !