frati si mama nu sunt de acord sa dezbatem succesiune pe cale amiabila dupa tata, cum pot proceda altfel,daca in caz se ajunge in instanta si prin neprezantarea lor ce se intampla?,iar cheltuielile de judecata cine le suporta
in 1991 tata a formulat cererea pentru pamantul mostenit de la tatal sau,cei de la primarie au pierdut dosarul,in 1995 dupa moartea tatalui eu singurul dintre frati si mama care nu au vrut pamantul ,am facut contestatie cu drept de pamant dar titlu de proprietate eliberat in 1998 dar tot pe numele tatalui ,eu depunand contestatia , precizez din 1996 platiind toate taxele fara al munci,,,,,, cei 6 frati si mama nu au depus contestatie cu mine ce se poate face in acest caz
cu stima si respect domnule Avocat Gabriel e ultima intrebare daca imi puteti raspunde,,,,,,, poi decat eu nu mama nu frati mei imi scrie pe cerere ,.ca cererea depusa in termen face dovada dreptului de proprietate,. al cui drept al lui tata daca el era decedat ... sau al celui care a depus cererea ?