avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Activitate Iuliaiudit

Activitate Iuliaiudit

Buna ziua.Am vandut o masina proprietate. Trebuir sa declar vanzarea la anaf?multumesc
Răspuns la discuția Succesiune unchi decedat
Multumesc Adica mai pe intelesul meu fie ii face contract de vanzare cu clauza caz in care eu si sora mea trebuie sa fim de fata,fie face contract fara clauza ca si cum ar vinde unui strain cu un anumit pretpe care se presupune ca fratele meu l-ar fi platit .In acest caz se plateste o taxa pe valoarea vanzarii?multumesc
Buna ziua.Unchiul meu a decedat si neavand mostenitori directi imobilul revine fratilor lui,adica si tatalui meu. Tatal meu vrea ca casa sa ii ramana fratelui meu.,noi fiind trei frati. Intrebarea mea este:daca tatal meu este in viata este nevoie de semnatura mea si a surorii mele?mentionez ca ceilalti unchi nu au nici o pretentie la acea casa. Multumesc
Buna seara. In acest an mi-a decedat sotul. Cei doi copii minori pe care ii avem au ramas in grija mea. La cateva luni dupa moartea lui am vrut sa vand autoturismul. Pt a putea finaliza actele mi s-a cerut ancheta sociala. Nu mica mi-a fost mirarea sa constat ca doamna de la asistenta sociala propune instituirea ca tutore a bunicii paterne cu care locuim in acelasi imobil. Nu mi-e clar din formularea doamnei de la asistenta:de ce ar avea nevoie copii mei de tutore?este ancheta sociala ok din punct de vedere legal?va multumesc