avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate nicksb

Activitate nicksb

De curand am cumparat un imobil, respectiv o casa de locuit intr-o zona pe care pana in urma cu doua luni o consideram ferita de orice pericole.Toate acestea pana intr-o zi in care a plouat destul de tare pentru cateva ore si am avut o mare surpriza atunci cand gura de canal aflata in fata portii mele ( in strada deci) a inceput sa refuleze si m-am trezit cu intreaga curte si beciul inundate cu apa murdara din canalizare desi eu nu sunt racordat la sistemul de canalizare. Dupa ce m-am interesat mai mult am aflat ca povestea sistemului de canalizare suna cam asa: In urma cu vreo cativa ani vecinii mei, in speta ai celui de la care eu am cumparat imobilul, de comun acord (fara a avea vreun acord al celui de la care eu am cumparat) au intocmit pe cont propriu un proiect care a fost aprobat de firma de apa-canal din localitate si prin urmare, in baza proiectului a fost construit acest sistem de canalizare la care fostul proprietar(cel de la care am cumparat) nu s-a racordat si a ales sa colecteze in continuare apa menajera intr-o fosa septica .
Dupa ce am fost astfel inundat de mai multe ori am ales sa ma adresez in scris firmei de apa canal solicitandu-i sa remedieze problema, inca o data spun, eu nefiind racordat la canalizare. Raspunsul firmei a fost unul aberant disculpandu-se pe motiv ca imobilul meu s-ar afla sub nivelul strazii si ca eu ar trebui sa-mi rezolv singur problema.
Mentionez ca imobilul a fost construit anterior sistemului de canalizare.
V-as ruga sa ma indrumati ce pot face in situatia data .
Cu deosebit respect!