avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Activitate Lucian_Mardale

Activitate Lucian_Mardale

Bună ziua!
Sunt victima unei înșelătorii. Proprietarul unui apartament mi a luat banii pentru prima luna de chirie și garanție, după semnarea contractului. Azi, cu o săptămână înainte sa ma mut în acel apartament, am primit un mesaj de la el în care mi a scris că am fost înșelat și că nu e el proprietar. Din ce am înțeles de la o alta victimă, am fi 15-20 în total. Toți am primit azi mesajele și toți am făcut azi plângerile la secția de politie. Acolo ni s a spus că se vor înainta către parchet și abia după răspunsul procurorului probabil, se vor apuca de treabă. Ni s a spus ca durează cam o săptămână.
Întrebarea mea este : se pot mobiliza în vreun fel? Singura soluție e de a aștepta o săptămână? Ne ar plăcea tuturor să îl caute politia azi la adresa respectivului apartament și la adresa din buletinul acestuia. E posibil?
Mulțumesc anticipat!
Discuție Taxa auto
Salutare!

Ce se mai aude despre taxa auto? S-a scos? Va fi o contributie anuala/lunara/trimestriala...?

Va multumesc!
Răspuns la discuția RCA
Va multumesc!
Discuție RCA
Salutare! Am o masina inmatriculata pe numele meu si la care asigurarea obligatorie este foarte scumpa. Eu avand 23 de ani, doresc sa o trec pe numele altcuiva (mama, tata). Ce pot face? Taxa de inmatriculare este recuperata de cel care ne-a vandut-o pentru ca decizia in baza careia am platit taxa a fost pe numele lui... Pot vinde masina unuia din parinti fara sa platesc iar acea taxa? Am auzit ca o pot trece la fisc pe numele altcuiva si sa fac asigurarea pe numele acelei persoane dar tot eu raman propietar, e adevarat? Va rog daca puteti sa ma ajutati, indicati-mi cea mai buna solutie! Va multumesc!