Am fost victima unei înșelătorii, împreună cu alte 15-20 de persoane, și toți am făcut azi plângere la poliție. Ni s-a spus că se vor mobiliza într-o săptămână, cum îi putem grăbi?
Bună ziua!
Sunt victima unei înșelătorii. Proprietarul unui apartament mi a luat banii pentru prima luna de chirie și garanție, după semnarea contractului. Azi, cu o săptămână înainte sa ma mut în acel apartament, am primit un mesaj de la el în care mi a scris că am fost înșelat și că nu e el proprietar. Din ce am înțeles de la o alta victimă, am fi 15-20 în total. Toți am primit azi mesajele și toți am făcut azi plângerile la secția de politie. Acolo ni s a spus că se vor înainta către parchet și abia după răspunsul procurorului probabil, se vor apuca de treabă. Ni s a spus ca durează cam o săptămână.
Întrebarea mea este : se pot mobiliza în vreun fel? Singura soluție e de a aștepta o săptămână? Ne ar plăcea tuturor să îl caute politia azi la adresa respectivului apartament și la adresa din buletinul acestuia. E posibil?
Mulțumesc anticipat!
Daca sunteti 15-20 de persoane inselate, probabil se vor mobiliza si il vor identifica.
Este posibil sa fie arestat preveniv respectiva persoana. Problema este daca in viitor o sa va mai recuperati banii.