avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost victima unei înșelătorii, împreună cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost victima unei înșelătorii, împreună cu alte 15-20 de persoane, și toți am făcut azi plângere la poliție. Ni s-a spus că se vor mobiliza într-o săptămână, cum îi putem grăbi?

Bună ziua!
Sunt victima unei înșelătorii. Proprietarul unui apartament mi a luat banii pentru prima luna de chirie și garanție, după semnarea contractului. Azi, cu o săptămână înainte sa ma mut în acel apartament, am primit un mesaj de la el în care mi a scris că am fost înșelat și că nu e el proprietar. Din ce am înțeles de la o alta victimă, am fi 15-20 în total. Toți am primit azi mesajele și toți am făcut azi plângerile la secția de politie. Acolo ni s a spus că se vor înainta către parchet și abia după răspunsul procurorului probabil, se vor apuca de treabă. Ni s a spus ca durează cam o săptămână.
Întrebarea mea este : se pot mobiliza în vreun fel? Singura soluție e de a aștepta o săptămână? Ne ar plăcea tuturor să îl caute politia azi la adresa respectivului apartament și la adresa din buletinul acestuia. E posibil?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: alinz , utilizator 01:05, 10 Septembrie 2019
Procesul va dura luni de zile.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunteti 15-20 de persoane inselate, probabil se vor mobiliza si il vor identifica.
Este posibil sa fie arestat preveniv respectiva persoana. Problema este daca in viitor o sa va mai recuperati banii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
legat de cazul d-stra , a ajuns si in presa
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 10 Septembrie 2019
alinz, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare comision agentie pentru inchiriere nefinalizata MariusCP MariusCP Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca ma puteti ajuta cu situatia de mai jos: In luna iulie 2011 am inchiriat un apartament de 2 camere, printr-o agentie ... (vezi toată discuția)
Chirias, imi vreau banii inapoi ra_lucaa ra_lucaa Buna seara Stau in chirie de doua luni de zile. Locuinta pe care proprietarul mi-a inchiriat-o cu o anumita suma, are doua camere. Una din ele, a incuiat-o ... (vezi toată discuția)