avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate danielapopa25

Activitate danielapopa25

Discuție intampinare
buna ziua sunt reclamant intrun proces iar parati au depus intampinare si as vrea sa stiu ce inseamna si cum trebuie sa raspund eu la intampinare?
Răspuns la discuția ajutor public judiciar
va rog spunetimi eu trebuie sa ma prezint sau nu?
Răspuns la discuția ajutor public judiciar
adica eu ca reclamant am facut cerere de ajutor public judiciar si am vazut pe net ca sa dat temin in 20 ianuarie deci eu trebuie sa ma prezint sau nu ?
buna ziua daca am facut o cerere la judecatorie pt ajutor public judiciar urmeaza sa fiu chemata in instanta?
eu am facut deja cerere pt ajutor public judiciar si atunci pot sa fac si pentru acordarea asistentei juritice din oficiu?
daca sunt reclamant intrun proces pot sa solicit avocat din oficiu?
Răspuns la discuția achitare taxa de timbru
stiti cumva un sait unde gasesc model?
Răspuns la discuția achitare taxa de timbru
multumesc dar cererea asta o fac la judecatorie e cerere tip sau trebuie sa o fac de mana?
buna ziua. Am deschis un proces pt anulare contract de vanzare cumparare
si am peimit comunicare ca trebuie sa achit taxa de timbru de 1686 roni.dar nu inteleg urmatoarea fraza .daca ma poate ajuta cineva sa imi explice aceasta fraza.....
reclamanta adica eu, are posibilitatea de a formula in conditile legii,cererea de acordare a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru,in termen de cinci zile de la primirea comunicarii.
nu inteleg fraza cu facilitatile.va rog mult ma
poa+te a-juta cineva?
buna ziua. Am deschis un proces pt anulare contract de vanzare cumparare
si am peimit comunicare ca trebuie sa achit taxa de timbru de 1686 roni.dar nu inteleg urmatoarea fraza .daca ma poate ajuta cineva sa imi explice aceasta fraza.....
reclamanta adica eu, are posibilitatea de a formula in conditile legii,cererea de acordare a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru,in termen de cinci zile de la primirea comunicarii.
nu inteleg fraza cu facilitatile.va rog mult ma
poa+te a-juta cineva?