avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor public judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor public judiciar

buna ziua daca am facut o cerere la judecatorie pt ajutor public judiciar urmeaza sa fiu chemata in instanta?
Cel mai recent răspuns: danielapopa25 , utilizator 12:36, 16 Ianuarie 2016
Buna ziua,
Cererile de ajutor public judiciar se judeca fata citare.
adica eu ca reclamant am facut cerere de ajutor public judiciar si am vazut pe net ca sa dat temin in 20 ianuarie deci eu trebuie sa ma prezint sau nu ?
va rog spunetimi eu trebuie sa ma prezint sau nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna “document: Încheiere finală (dezinvestire)”? ... AlexBu AlexBu Tip solutie: Admite cererea (Ce inseamna exact)? “Document: Încheiere finală (dezinvestire)” (Ce inseamna exact)? Stadiu procesual: Fond (Ce ... (vezi toată discuția)
Solutie: lipsã de procedurã cu pârâtul; repartizare ciclicã. insistenta insistenta buna ziua, pe 31.10.2011 am avut proces pt pensia alimentara. reclamanta este fiica mea, care a implinit 18 ani. am trimis un inscris la judecatorie prin care ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru la sala de consiliu?? mieluu mieluu in hotarirea de la judecatorie scrie asa-in baza art.63 din legea....,dispune restituirea taxei timbru catre reclamanta(eu) a sumei de XX,achitata cu titlu de ... (vezi toată discuția)