avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Solutie: Lipsã de procedurã cu pârâtul; ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Solutie: Lipsã de procedurã cu pârâtul; repartizare ciclicã.

buna ziua,
pe 31.10.2011 am avut proces pt pensia alimentara. reclamanta este fiica mea, care a implinit 18 ani. am trimis un inscris la judecatorie prin care am anuntat ca nu se poate prezenta, deoarece trebuie sa mearga la cursuri. am citit pe net ce solutie a dat completul de judecata, si nu prea inteleg ce inseamna. "Solutie: Lipsă de procedură cu pârâtul; repartizare ciclică. " ca termen au fixat 24.11.2011. ce avem de facut acum?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri. totdeauna mi-ati fost de un real ajutor.
Presupun ca instanta a constatat lipsa citarii fiicei dvs. Urmeaza sa fie citata pentru urmatorul termen , iar repartizarea ciclica presupune o metoda care priveste repartizarea dosarului unui complet de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate termene pot fi? valymony valymony sapt viit am un proces micsorare pensie,am solicitat a se judeca si in lipsa partilor,dak fosta sotie nu se prezinta la proces se amana sau se judek in ... (vezi toată discuția)
Judecare in lipsa Ristina Ristina Sunt in proces cu institutia mea - Fond, si mi s-a fixat procesul deja. Nu am primit citatie, la dosar nu exista decat documentele depuse de mine. Nu pot ... (vezi toată discuția)
Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)