avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cate termene pot fi?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cate termene pot fi?

sapt viit am un proces micsorare pensie,am solicitat a se judeca si in lipsa partilor,dak fosta sotie nu se prezinta la proces se amana sau se judek in continuare?cate infatisari poate avea acest proces?mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:53, 10 Noiembrie 2010
Daca "fosta "nu se prezinta si procedura este legal indeplinita la primul termen de judecata, procesul se incheie la primul termen de judecata, insa daca "fosta" nu se prezinta insa formuleaza inscris o cerere si solicita un termen pentru angajarea unui aparator se acorda un nou termen, iar la urmatorul daca solicita proba cu interogatoriul dvs. se acorda un alt termen pentru administrarea interogatoriului.
Daca am putea da in zaruri cate termene sunt la un proces si ce probe propune partea adversa in combaterea actiunii ar fi bine ..insa nu putem.:-/
Ultima modificare: Miercuri, 10 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
dar poate cere interogatoriul meu la prima infatisare?
Da, il poate solicita la primul termen de judecata, daca procedura este completa, partile propun probe.
Ce nu inteleg eu este ca ati mai postat un subiect din care trag concluzia ca fosta sotie se afla in Italia si nu-i cunoasteti adresa( acolo spuneti ca nu stiti de copii dvs.si nu va puteti exercita dreptul de vizita), de fapt unde ati citat-o?
Pentru ca daca este asa se naste problema citarii acesteia si a urmarii procedurii de citare prin publicitate conf. art 95 c.proc.civ.
am citat.o acasa la vechea adresa,puteti fi mai explicita cu citarea prin publicatie?va dura mult?sunt un tata disperat care nu a mai reusit de 2 ani sa.si vada copiii,in schimb deschide procese de majorare pensie mereu,ba mai nou mi.a facut plangere penala k nu am platit pensie alimentara de 8 luni si eu o aveam platita in avans pe 1 an.imi face numai probl
dak postasul nu gaseste pe nimeni acasa la ea se considera k nu sunt indeplinite toate conditiile pt a se desfasura procesul??

Alte discuții în legătură

Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)
In urma publicarii ........... scania scania Servus tuturor! Ma aflu intr-un proces cu o societate pentru drepturi banesti. Societatea si-a schimbat sediul si nu mai poate fi de gasit . Pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Divort anditaru anditaru Astazi am depus actiunea de divort la judecatorie si doamna de la registratura a spus sa aduc pana la primul termen adresa unde poate fi citata parata,in ... (vezi toată discuția)