avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Pot in calitate de reclamant sa solicit un avocat din ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Pot in calitate de reclamant sa solicit un avocat din oficiu?

daca sunt reclamant intrun proces pot sa solicit avocat din oficiu?
Cel mai recent răspuns: danielapopa25 , utilizator 11:36, 15 Ianuarie 2016
In functie de venitul pe care il realizati, puteti beneficia de avocat din oficiu si in procesul civil. Formulati o cerere pentru acordarea asistentei juridice din oficiu la Serviciul de Asistenta Juridica.
eu am facut deja cerere pt ajutor public judiciar si atunci pot sa fac si pentru acordarea asistentei juritice din oficiu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu - ajutor public judiciar rechi1958 rechi1958 Se poate cere avocat din oficiu platit din ajutor judiciar ? Cum se procedeaza ? (vezi toată discuția)
Divort carmenilie76 carmenilie76 va rog din suflet sa-mi spuneti cum pot avea un avocat din oficiu pt divort! sotul meu a intentat divortul iar eu sunt in imposibilitatea de a avea unul din ... (vezi toată discuția)
Ajutorul social si judiciar la ministerul justitiei, ptr solutionarea ... elena statescu elena statescu Ajutorul social si judiciar la Ministerul Justitiei, ptr solutionarea unei spete, in ce consta? (vezi toată discuția)