Multumesc foarte mult pentru raspuns.Detin un Ciobanesc German ,fara pedigree si nu stiu sigur daca intra in categoria cainilor periculosi, pentru a purta botnita in spatii deschise,veterinarul a zis ca nu dar totusi vreau sa stiu legea ce spune
Buna.Imi puteti spune,va rog daca exista vre-o actualizare recenta a legii cu privire la detinerea cainilor periculosi?Care sant cainii considerati periculosi?Am citit legea veche(2002) dar nu reusesc sa deduc care sant metisii celor 2 grupe?!Unde,mai exact as putea gasi o referire exacta la denumirea tuturor cainilor periculosi?Mulțumesc anticipat ptr raspunsuri.
Multumesc!Credeam ca doar la finante trebuie facut ceva,,, Stiti cumva cum se evita dubla impozitare? Problema este ca unele tarii, au o anumita suma neimpozabila pe cand la noi... se impoziteaza orice suma
Buna ziua! As dorii sa stiu in ce conditii se poate cere rezidenta fiscala in alta tara,?Ce conditii trebuie indeplinite?Multumesc
Da,asa este d-na Kyandra,casa chiar este din 1900 toamna,nu-i cu suparare!! Si eu cred ca nu aveau contract,doar ceva act ca locuiau acolo pe casa si teren! Casa in cauza este in Banat! Multumesc pentru raspuns! Am angajat un topograf,poate dam de urma Hartii topografice,pe undeva,ca noua la Cadastru,ne-au spus ca nu au harta zonei,ceea ce-i curios deoarece unde este casa,pe un varf de munte,sant doaua asezari,unde se afla casa este comuna si are un sat apartinator langa,ptr sat au harta,pentru comuna nu au!!! Multumesc!
Multumesc pentru raspunsuri! D-na Avlil,ati inteles gresit,nu am spus ca au construit-o socrii nici ca au cumparat-o! Am spus ca socrii au pierdut actele casei,nu se mai gasesc si actele erau pe parintii lui!!! Atat!! Nu au fost modificate actele de cand este casa,care nu stim in ce an sa construit! Am fost ieri la Cadastru,am solicitat vizionarea hartii si surpriza: nu au harta ,cel putin nu au gasit-o! A disparut,si raspunsul a fost nu am ce sa va ofer!!! Asta este..O sa merg la primarie,personal,la CF la fel, sa vedem mai departe! Multumesc
Ok,din nou: in prezent nu exista contract,nu il gasim in casa! Contract,a existat,dupa spusele socrului meu,pe numele parintilor lui! Casa normal ca este construita legal,se plateste impozit,an de an,dar sa pierdut contractul,si dorim refacerea actelor!!! Nici eu nu stiu sa va explic altfel,doar ca nu exista acte si dorim refacerea lor,dar nu stim de unde sa incepem!!! Ceea ce a scris D-na Zoya are logica,este vb de acte intocmite cu foarte mult timp in urma,si nu avem alte date,nu stim nici cand,unde sau cum sau intocmit si de la neamuri nu am aflat nimic! Imi pare rau,mai bine nu am cum sa expic,ca nici eu nu inteleg unele lucruri! Problema este ca santem plimbati de la o institutie la alta,fara rezultat!Multumesc
Un raspuns pe masura!Multumesc .
Nu ma contrazic,nu putem sa facem nimic pana nu avem din nou contractul casei! Stiu ca prin notar se fac toate actele,dar trebuie sa stiu de unde sa incep, sa caut, ca sa pot scoate un duplicat al vechiului contract! Dupa ce avem din nou contractul,atunci trebuie umblat ptr succesiuni si altele,deoarece vechiul contract este pe parintii socrului si apoi trebuie facut pe numele socrului si asa mai departe(cautat mostenitori,rude,etc)! Fara contract nu avem ce cauta la notar,am intrebat... Intrebarea era: de unde sa incep cautariile sa obtin un duplicat al vechiului contract ca sa putem sa-l punem la zii???Primaria ne-a trimis la Cartea Funciara,Cartea Funciara inapoi la primarie,altii spun ca la Cadastru.....totii ne plimba! Atunci cand s-au facut actele,probabil socrul meu nu era nici nascut... Greu! Cumva,undeva trebuie sa existe ceva.... Multumesc
Ieri l-am trimis pe socrul meu,din nou la primarie,sa ii dea un nr de lot,ca asta sa cerut la Cartea Funciara,dar .. aceelasi raspuns:ei nu au ce sa-i dea,sa mearga la Cartea Funciara!Si o luam de la capat... Multumesc Zoya.. Pana la urma ma gandesc ca putem gasii ceva..
[ mesaje conexate ]