avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa pierdute

Socrii mei au pierdut actele casei,ce pasi trebuie urmati pentru refacerea tuturor actelor,de unde trebuie inceput?? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
Daniela005, utilizator
Care sunt actele casei pe care le-au pierdut socrii dvs.?
Toate! Nu se mai gaseste nimic si dupa cate se pare actele erau pe parintii socrului meu! Vrem sa refacem totul din nou,ca sa fie in ordine dar Cartea Funciara ne cere un nr de lot si primaria spune ca nu au nimic(ceea ce nu inteleg,doar se plateste impozit pe casa si pamant) de aceea doresc sa stiu de unde pot sa incep refacerea actelor,socrii mei traiesc dar vreau sa-i ajut! Multumesc!
Daca au fost facute actele la notar, mergeti la acel notar sa va dea copii.
Doamna, am inteles ca sunt toate pierdute, ne intereseaza care erau actele lor de proprietate... donatie, vanzare, ce acte aveau pe casa?
De notar nu poate fii vorba, contractul a fost facut,probabil o data cu casa,asta e problema! Multumesc

Act de proprietate,doar ca erau pe parintii socrului meu,deci actele au fost facute de mult,foarte mult timp...Casa este la tara,ei au facut-o,nu este cumparata! Noi acuma am constatat ca nu exista acte pe casa,stiu ca trebuie o gramada de acte,succesiuni si altele,dar vrem sa gasim prima data contractul initial si apoi pe rand o sa facem tot ce trebuie! Multumesc d-na Avlil..


[ mesaje conexate ]
Ultima modificare: Marți, 11 Aprilie 2017
trandafir2, moderator

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Acte casa AndreeaRadu98 AndreeaRadu98 Ne-am construit o casă în grădina părinților noștri, si vrem sa ne facem acte ca sa putem sa facem contractul pentru energie electrică apa... Problema e ... (vezi toată discuția)
Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)