Toate! Nu se mai gaseste nimic si dupa cate se pare actele erau pe parintii socrului meu! Vrem sa refacem totul din nou,ca sa fie in ordine dar Cartea Funciara ne cere un nr de lot si primaria spune ca nu au nimic(ceea ce nu inteleg,doar se plateste impozit pe casa si pamant) de aceea doresc sa stiu de unde pot sa incep refacerea actelor,socrii mei traiesc dar vreau sa-i ajut! Multumesc!
De notar nu poate fii vorba, contractul a fost facut,probabil o data cu casa,asta e problema! Multumesc
Act de proprietate,doar ca erau pe parintii socrului meu,deci actele au fost facute de mult,foarte mult timp...Casa este la tara,ei au facut-o,nu este cumparata! Noi acuma am constatat ca nu exista acte pe casa,stiu ca trebuie o gramada de acte,succesiuni si altele,dar vrem sa gasim prima data contractul initial si apoi pe rand o sa facem tot ce trebuie! Multumesc d-na Avlil..
Acte casa
AndreeaRadu98
Ne-am construit o casă în grădina părinților noștri, si vrem sa ne facem acte ca sa putem sa facem contractul pentru energie electrică apa... Problema e ... (vezi toată discuția)