avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte casa pierdute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte casa pierdute

Socrii mei au pierdut actele casei,ce pasi trebuie urmati pentru refacerea tuturor actelor,de unde trebuie inceput?? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 9 Aprilie 2017
Daniela005, utilizator
Bună seara, am și eu o nedumerire, părinții mei au avut un apartament cu 3 camere, și după moartea tatălui meu, o persoana a furat contractu casei, acesta era pe numele părinților mei, eu ași vrea sa recuperez apartamentul căci vreau sal vând, eu și fratele meu suntem recunoscuți de tatal nostru, cum a-și putea să-l recuperez dacă nu știu unde sta persoana respectiva
Buna ziua mama mea nu mai are acte pe casă sta la Costache Negri sta de mult în ea dar cum fac sa recupereze actele trebuie sa plătesc ceva la notar casă le fac din nou ce actele necesare trebuie va rog frumos
Ultima modificare: Duminică, 28 Noiembrie 2021
Simona cerniea, utilizator
Mihaela bosoi a scris:
Bună seara, am și eu o nedumerire, părinții mei au avut un apartament cu 3 camere, și după moartea tatălui meu, o persoana a furat contractu casei, acesta era pe numele părinților mei, eu ași vrea sa recuperez apartamentul căci vreau sal vând, eu și fratele meu suntem recunoscuți de tatal nostru, cum a-și putea să-l recuperez dacă nu știu unde sta persoana respectiva

Pai, daca l-a furat, inseamna ca a comis o infractiune. Adresati-va politiei, pentru inceput.
Simona cerniea a scris:
Buna ziua mama mea nu mai are acte pe casă sta la Costache Negri sta de mult în ea dar cum fac sa recupereze actele trebuie sa plătesc ceva la notar casă le fac din nou ce actele necesare trebuie va rog frumos

Sa mearga la notarul la care au fost intocmite actele si sa ceara un duplicat.
Si data viitoare deschideti un topic/ o discutie noua cu problema dvs, ca este mai sigur ca veti primi un raspuns asa.
Bafta!

(discutia se inchide motivat de perimare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proceduri pentru iesire din indiviziune Rammona Rammona As dori sa stiu ce tipuri de acte sunt necesare pentru iesire din indiviziune si care sunt pasii de urmat. Mentionez ca am cumparat un teren de 1100mp ... (vezi toată discuția)
Acte casa AndreeaRadu98 AndreeaRadu98 Ne-am construit o casă în grădina părinților noștri, si vrem sa ne facem acte ca sa putem sa facem contractul pentru energie electrică apa... Problema e ... (vezi toată discuția)
Casa noua construita pe amprenta casei vechi unika01 unika01 Buna ziua, Doresc sa achizitionez o casa. E noua, e la gri. Casa a fost construita intr-o zona necooperativizata (fara titlu de proprietatate), pe amprenta ... (vezi toată discuția)