avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Activitate eleonorat2008

Activitate eleonorat2008

Răspuns la discuția concediu de odihna
Ok, multumesc
Discuție celule stem
Buna, in feb 2014 am incheiat un contract de depozitare celule stem cu Cord Blood Center Romania, ulterior a intrat in insolventa. In noiembrie am primit prin posta un contract de reziliere a contractului cu CBC Romania si sa inchei alt contract cu CBC Slovacia, am fost de acord si am semnat, am trimis inapoi contractul tot prin plic. Se plateste o taxa anuala de depozitarea celulelor stem, taxa pe care anul acesta nu am platit-o pentru ca nu mi s-a emis factura. Cand sun la ei imi dau raspunsuri vagi, in contract scrie ca daca nu achit suma respectiva contractul se poate anula. Ce pot face? Multumesc
Buna, la inceputul acestui an am citit ceva articol ca s-ar fi dat o lege prin care se acorda concediu de odihna si persoanelor care sunt in concediu de crestere a copilului.Adica eu am ales 2 ani, de anul trecut numai merg la servici si atunci pe anul acesta ar fi trebuit sa primesc 26 de zile de concediu. Am sunat la servici nu se stie nimic, mai mult colegii mei care s-au intors anul acesta la servici au primit concediu proportional cu perioada lucrata. Puteti sa ma lamuriti daca de anul viitor intra in vigoare legea? Sau nu exista...Multumesc