avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... celule stem
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

celule stem

Buna, in feb 2014 am incheiat un contract de depozitare celule stem cu Cord Blood Center Romania, ulterior a intrat in insolventa. In noiembrie am primit prin posta un contract de reziliere a contractului cu CBC Romania si sa inchei alt contract cu CBC Slovacia, am fost de acord si am semnat, am trimis inapoi contractul tot prin plic. Se plateste o taxa anuala de depozitarea celulelor stem, taxa pe care anul acesta nu am platit-o pentru ca nu mi s-a emis factura. Cand sun la ei imi dau raspunsuri vagi, in contract scrie ca daca nu achit suma respectiva contractul se poate anula. Ce pot face? Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxă de reziliere contract celule stem. este legală? nu mi se pare corect, nu au prestat niciun serviciu și au vrut să mă înșele neprezentându-mi toate costurile înainte de semnare cristianrazvan88 cristianrazvan88 Buna ziua. Acum un an am semnat un contract de recoltare celule stem cu o firma. Toate bune si frumoase pana cand dupa aproximativ 2 saptamani am fost la un ... (vezi toată discuția)
Polita asigurare apartament dubla miky_28 miky_28 Buna ziua,va scriu in speranta ca cineva va sti sa imi dea un raspuns la problema mea.In anul 2007 am cumparat un apartament prin credit ipotecar,asigurarea ... (vezi toată discuția)
Contract asigurare sociala reziliat in din cauze necunoscute ContSters72907 ContSters72907 Buna seara, am si eu o problema in legatura cu Contractul de Asigurare Sociala al sotului si va rog sa ma ajutati cu un raspuns!A fost incheiat in dec 2006 ... (vezi toată discuția)