dar cum ramane cu articolul 187 alin 1 din legea 19/2008 cu sumele nerecuperate ca pot fi recuperate de la beneficiari in termenul de prescriptie de 3 ani adik daca nu ma lamuresc eu sa dau banii , am de asteptat 3 ani sa ii recupereze ei?
Nu datorati niciun ban bugetului asigurarilor sociale de stat, intrucat inclusiv CAS si penalitatile aferente lunii noiembrie 2007 au fost achitate iar incepand cu 01.12.2007, contractul a fost reziliat.
Culmea ca m-a pasuit dupa ce mi-a luat banii.
D-na nu am studii juridice,dar,cred eu ca mai stiu sa citesc si prin legi NU EXISTA PASUIRE IN NICI O LEGE , m-a " pasuit " ca nu isi incasase banii la zi.Iar imediat dupa aia "m-a pasuit "
CAS si penalitatile aferente perioadei februarie 2007-noiembrie 2007 erau datorate si trebuiau achitate intrucat contractul nu fusese reziliat,
desi ar fi trebuit reziliat pentru nerespectarea lui.
Indiferent de studiile pe care le aveti, avocatul la care ati fost ar fi trebuit sa va spuna ca nu puteti achita CAS atunci cand doriti dvs. ci lunar, asa cum prevede contractul. In general, clauzele unui contract trebuie respectate intocmai!
Nu inteleg supararea dvs., ati achitat CAS in 2007 in a zecea luna si v-ati mai dus sa platiti (in avans ?!?) dupa un an si o luna de la ultima plata!
Desigur, accesul la justitie al oricarei persoane este liber, in special avand in vedere faptul ca functionarul Casei de Pensii, desi avea
obligatia legala sa rezilieze contractul din august 2007, nu a facut-o!