avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate Ana2016

Activitate Ana2016

Încearcă să iti faci cont de pe alt ip (alt telefon sau alt calculator ).

Unicka20 a scris:

Bună, ai rezolvat ceva? În aceeași situație sunt și eu, nu mai știu ce sa fac cum fac un cont la 15 minute e pa


Sfatul meu e sa numai trimiteți buletinul ca nu stiti sigur ce fac cu el...eu mi.am dat peste câteva săptămâni ca acea căsuță cu buletinul îl poți adauga opțional sau daca vrei adauga poza de profil care o aveai la cont.Incearca sa iti descarci contul.
Corina Ursache a scris:

Contul meu FB vechi din anul 2012 creat ,este dezactivat. .Condider ca sa produs o greseala .Numele este real .Nu am încălcat standardele comunității FB .Cum pot sami recuperez contul Fb.?.multumesc .Am trimis la Cei de la FB buletinul. Nenumarate Emailul,si nici un răspuns. .Nu se poate asa ceva .

Da stiu ca si eu am incercat sa fac alt cont dar noroc ca aveam altul de mai mulți ani.Sincer nu stiu ce sa faci decât să aștepți.Depinde de ce ti l.au închis....
Unicka20 a scris:

Bună, ai rezolvat ceva? În aceeași situație sunt și eu, nu mai știu ce sa fac cum fac un cont la 15 minute e pa

Buna nu am rezolvat nimic.Aveam alt cont si continui cu acela.Cred ca le.am trimis sute de mailuri dar nimic.

Unicka20 a scris:

Bună, ai rezolvat ceva? În aceeași situație sunt și eu, nu mai știu ce sa fac cum fac un cont la 15 minute e pa

Am contul dezactivat de pe 24.10.2019 pentru ca le.am incarcat regulile.Facebook a implementat cateva reguli :
Sa nu ai 7000 de conturi , sa nu postezi ceva criminal , suicidal (stim cam cati s.au omorat facand live deci ... Ma rog , sa nu postezi mortaciuni si alte prostii barem numai zic de fake news ca e la ordinea zilei pe fb dar se pare ca daca postezi nu cu rea intentie ceva pe fb legat de o marca comerciala gata ai incalcat regulile.)Mai intai au sters postarea si dupa aia intreg contul fara sa fiu anuntata.As vrea sa stiu daca si.a recuperat careva contul .... Peste 5 mil conturi cica ar fi eliminat mda...iar ei am inteles ca te urmaresc si dupa ce iti dezactiveaza contul , mi se pare o nedreptate !
Pe 4 sept.2019 am postat cateva poze cu haine de pe un site , altul decat cel care mi.a raportat profilul.Pe 24.10.2019 facebook mi-a dezactivat contul pentru ca am incalcat regulile....mda , cate porcarii sunt pe facebook m-au gasit taman pe mine.Mi se pare o nedreptate , le.am trimis n apeluri si doar de 3 ori mi s.a raspuns nu stiu de catre cine (cred ca roboti) ca altcineva nu e in stare.Am incetat sa le mai trimit pentru ca nu are rost.Iarasi pe asa zisa pagina a lor de ajutor , sincer nu prea e nimic de ajutor acolo, singurul lucru care l.am inteles e ca daca incalci regulile stai 30 zile blocat dar se pare ca nu e asa.Mie imi apare doar ca "your facebook has been disabled " ceea ce am inteles de la altii ca e doar temporar dar nu prea cred iar cu cei de la Fb nu prea ai cu cine sa vorbesti.Degeaba e cea mai mare companie ca nu ai nicium fel de ajutor sau raspuns clar.Atat as vrea sa stiu cat dureaza pana il reactiveaza (nu 2-7 zile sau 21-28-30 zile , aceste zile sunt pentru cei care isi dezactiveaza personal fb ) sau sa stiu daca a mai fost cineva in cazul meu si cum a recuperat contul sau daca inca mai e cineva in situatia mentionata de mine.Multumesc!
Discuție INM
Daca dau la INM am calitatea de auditor de justitie sau magistrat-asistent?Pot opta si pentru alte meserii in afara de cele stiute daca fac INM ?
Buna din nou.Ma mai intereseaza daca pot beneficia de credit fiind studenta si avand doar pensie de urmas de pe urma tatalui.Multumesc !
Buna.Ma intereseaza daca pot beneficia de indemnizatie pentru crestere copil fiind studenta anul 3 la o facultate privata acreditata.
Buna seara.Ma intereseaza sa fac un credit , dar problema este ca beneficiez momentan doar de o pensie de urmas de pe urma tatalui , decizia de pensie este definitiva , cu obligatia ca in fiecare an sa duc o adeverinta de la facultate , pentru ca sunt studenta , pentru a dovedi faptul ca imi continui studiile . As putea face ?