avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu pensie de urmas
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu pensie de urmas

Buna seara.Ma intereseaza sa fac un credit , dar problema este ca beneficiez momentan doar de o pensie de urmas de pe urma tatalui , decizia de pensie este definitiva , cu obligatia ca in fiecare an sa duc o adeverinta de la facultate , pentru ca sunt studenta , pentru a dovedi faptul ca imi continui studiile . As putea face ?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas, an terminal la facultate DenisaTL DenisaTL Bună ziua! Sunt studenta in anul 3 (an terminal) la facultate. Beneficiez inca din anul 1 de Pensie de urmas, dupa tatal meu. Am 22 de ani. In fiecare an, in ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de urmas dinosaurustt dinosaurustt Am 18 ani si primesc pensie de urmas. Anul acesta am absolvit liceul. Nu urmez cursurile unei facultati anul acesta. As vrea sa o fac de anul viitor. In ce ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia in continuare de pensia de urmas? ralucaanca ralucaanca Buna ziua, as avea nevoie sa ma lamuriti va rog cu o problema. Sunt studenta la o anumita facultate, si beneficiez de o pensie de urmas, in cazul in care nu ... (vezi toată discuția)