Am fost contactat recent de angajator ca trebuie neaparat sa semnez un act aditional la CIM in care se specifica ca ora de incepere a jobului poate fi oricand intre 00-24 si ca acest lucru este cerut de ITM fiind obligatoriu. Este cumva adevarat acest lucru?
Multumesc.
Unde pot face o plangere impotriva unui IFN ce ma suna zilnic, imi trimite mailuri, mesaje pe telefon, scrisori acasa pentru un credit inexistent. Ei recunosc ca este o greseala, ca nu am nicio datorie la ei, dar ca este o problema la softul lor si inca n-au rezolvat-o. Situatia dureaza de peste o luna. Ce variante am?
Sunt angajat ca si casier pariuri sportive.Dupa o zi normala de munca,a doua zi,dupa ce tura cealalta preluase gestiunea,se descopera seara o neregula in actele contabile,ce ar duce la un minus de 1800 lei.In fisa postului insa scrie ca orice neregula in actele contabile,trebuie descoperita inainte de ora inceperii programului de munca,dupa,orice neregula care ar duce la o lipsa materiala,se imputa casierului de serviciu.Dupa niste cercetari facute de contabilitatea firmei,ei considera ca minusul este vina mea,completand ceva gresit.Ce risc..daca ajung in instanta?Am sanse de a castiga pe baza acestui paragraf din fisa postului?Ei vor sa faca o plangere penala impotriva mea.Multumesc.