avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme IFN

Unde pot face o plangere impotriva unui IFN ce ma suna zilnic, imi trimite mailuri, mesaje pe telefon, scrisori acasa pentru un credit inexistent. Ei recunosc ca este o greseala, ca nu am nicio datorie la ei, dar ca este o problema la softul lor si inca n-au rezolvat-o. Situatia dureaza de peste o luna. Ce variante am?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:50, 16 Ianuarie 2018
Incercati cu o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelare deranjanta de catre operatorii de telemarketing deliaolga deliaolga Buna ziua, Doresc sa stiu, conform legii, intre ce ore pot fi apelata telefonic de catre operatori pentru oferte de produse, si in ce zile. multumesc (vezi toată discuția)
Reclamatie site. DoruD DoruD Unde pot reclama un site care ma agaseaza, dar n-are buton pentru UNSUBSCRIBE sau are, dar nu functioneaza? (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac daca apar cu imprumut in biroul de credit fara ca eu sa fi luat acel imprumut Oana0113 Oana0113 Am o problema foarte mare, Am fost de curand la o banca pentru a face o cerere de imprumut. Cand au primit raportul de la biroul de credit surpriza, domna de ... (vezi toată discuția)