avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate alinaneacsu89

Activitate alinaneacsu89

Buna ziua, mai beneficiez de stimulentul de inserție daca îmi încetez activitatea la locul precedent de munca dar încep activitatea la un alt loc de munca respectând termenul limita de minim 60 de zile?
Mai beneficiez daca ma angajez part-time ?
Daca nu doresc sa ma întorc la munca deși eu am fost in prenatal , poate soțul sa ceara stimulentul deși el și-a continuat activitatea la locul de munca fără nici un fel de întrerupere in acești 2 ani?
Buna ziua
De 9 ani sunt împreuna cu tatăl copilului, timp de vreo 5 ani am stat in concubinaj acasa la părinții mei , ei au decedat si casa părintească sa vândut pt obținerea partajului noi fiind 5 frați. După ne-am mutat acasa la părinții lui între timp el și-a luat apartament prin prima casa doar pe numele lui ,iar girant este tatăl lui. O parte din banii după partaj s au cheltuit pentru apartament si restul împreuna sau chiar singur. Am mai făcut o refinanțare la banca pentru mobilarea casei. Între timp am ramas însărcinată si in Iunie anul acesta am făcut nunta. După nunta nu ne-am mai înțeles si a intrat in discuție divorțul. Acum eu daca nu am alta locuința decât varianta chiriei pot pierde custodia copilului? Iar din locuita eu nu am dreptul la nimic? Mulțumesc mult