avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizație-stimulent de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizație-stimulent de inserție

Buna ziua, mai beneficiez de stimulentul de inserție daca îmi încetez activitatea la locul precedent de munca dar încep activitatea la un alt loc de munca respectând termenul limita de minim 60 de zile?
Mai beneficiez daca ma angajez part-time ?
Daca nu doresc sa ma întorc la munca deși eu am fost in prenatal , poate soțul sa ceara stimulentul deși el și-a continuat activitatea la locul de munca fără nici un fel de întrerupere in acești 2 ani?

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Petra22 Petra22 Buna seara! In cazul in care imi doresc sa ma intorc mai devreme in campul muncii, cu cel putin 90 de zile inainte ca fetita sa implineasca 2 ani, insa la un ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie crestere copil mikiii mikiii Buna ziua, Momentan sunt in concediu de crestere copilde 1 an si 8 luni. Am unele nelamuriri in legatura cu stimulentul de insertie si reintoarcerea la ... (vezi toată discuția)