avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara! In cazul in care imi doresc sa ma intorc mai devreme in campul muncii, cu cel putin 90 de zile inainte ca fetita sa implineasca 2 ani, insa la un alt angajator, trebuie ca incetarea contractului la vechiul angajator sa fie urmata fix in ziua urmatoare la noul angajator? Adica trebuie sa fie continuitate? Sau atat timp cat ma intorc in campul muncii cu minim 60 de zile, nu conteaza acest aspect si beneficiez de stimulent? Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
Petra22, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 30 Noiembrie 2017
Pentru a beneficia de stimulent de insertie , trebuie ca data incetarii contractului la vechiul angajator = data inceperii activitatii la noul angajator
Cum adica sa fie egale? Daca eu imi inchei contractul pe 18, data la noul angajator ar fi pe 19. Cum e posibil sa fii in aceeasi zi la ambele locuri de munca? Multumesc!
Vedeti art.35 C.mun.
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie IulianaNastase IulianaNastase As vrea sa va intreb ceva despre stimulentul de insertie. Daca ma intorc la munca mai devreme cu 2 luni inainte ca copilul sa implineasca 2 ani dar imi dau ... (vezi toată discuția)
Luna tatălui și stimulentul de inserție pentru mama Madam85 Madam85 Buna ziua,va rog sa ma ajutati ca sunt tare nedumerita!Fetita mea are 1 an si 5 luni ,eu ma intorc la lucru dar la alta firma angajatoare!Urmeaza sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)